Stichting Fratsen presenteert

Team

Het team bestaat uit Eva Sierksma en Pleuni Seegers. Wij hebben elkaar leren kennen via de opleiding Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Pleuni Seegers
"Zeven jaar geleden ben ik in Rotterdam komen wonen. Om de stad te leren kennen besloot ik vrijwilligerswerk te gaan doen. Ik heb me vanaf toen aangesloten bij wekelijkse muziekuurtjes die georganiseerd werden voor ouderen. Ik ben hier binnen gelopen en eigenlijk nooit meer weggegaan. Dit werk heeft mij (nog steeds) enorm geïnspireerd en is de start geweest van de stichting. De stichting draagt de naam Fratsen. Streken gaan nooit verloren. Ook niet wanneer je hulpbehoevend bent. Muziek is een prachtig middel om verbinding te maken en mensen te verwonderen."

Eva Sierksma
"Voor de één een manier om de dag te beginnen, voor de ander een middel om de dag door te komen. Ook bij ouderen blijft het vermogen om te kunnen genieten van muziek nog lang behouden. De kracht van muziek werd mij duidelijk bij een schoolproject waar Fratsen is ontstaan. Vanaf toen heb ik mij met veel enthousiasme aangesloten om Fratsen te laten groeien naar een volwaardige organisatie."