Stichting Fratsen presenteert

Team

Eva Sierksma (1994) en Pleuni Seegers (1994) hebben elkaar leren kennen via de opleiding Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

Acht jaar geleden is Pleuni Seegers (algemeen directeur) in Rotterdam komen wonen en was zij werkzaam als concertcoördinator bij verschillende culturele organisaties. Om de stad en de mensen in de stad te leren kennen besloot ze vrijwilligerswerk te gaan doen. Ze heeft zich aangesloten bij wekelijkse muziekuurtjes die werden georganiseerd voor ouderen. Het ontbrak echter aan live programmering en ze besloot daar verandering in te brengen.

Samen met  Eva Sierksma (zakelijk leider), destijds werkzaam als documentaire producent, besloten zij live optredens te organiseren en aan te bieden in de wijk. Vanaf 2020 besloten ze samen een stichting op te richten.

Naast hun werkzaamheden voor Fratsen is Pleuni werkzaam bij multiculturele dagbestedingsgroepen en werkt Eva als freelancer bij een dansorganisatie en een broedplaatsorganisatie dat zich inzet voor betaalbare werkruimtes voor kunstenaars.